واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واکنش حماس به نتیجه انتخابات در اسرائیل

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نتایج نهایی انتخابات رژیم صهیونیستی را بی‌اهمیت دانست و بر ادامه مبارزه با اشغالگران تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نتایج انتخابات پارلمانی در سرزمین‌های اشغالی را بی‌اهمیت دانست.

 

«خلیل الحیه» از اعضای ارشد حماس با بیان اینکه نتایج انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی هیچ اهمیتی ندارد افزود: «همه جناج‌ها و احزاب (رژیم صهیونیستی) دو روی یک سکه هستند، سکۀ اشغالگری».

 

مقام ارشد جنبش مقاومت حماس با اشاره به اینکه هیچ تفاوتی بین احزاب سیاسی رژیم صهیونیستی نیست تأکید کرد مبارزان حماس برای پایان‌دادن به اشغال‌گری اسرائیل و دست‌یابی به اهداف ملی همچنان به مبارزه خود علیه این رژیم ادامه خواهند داد.

انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی روز سه‌شنبه برای گزینش ۱۲۰ نماینده کِنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برگزار شد.

 

شمارش اولیه قریب به ۹۷ درصد از آرای انتخابات سراسری رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که حزب راستگرای لیکود تحت هدایت «بنیامین نتانیاهو» و رقیب اصلی آن یعنی ائتلاف آبی و سفید به ریاست «بنی گانتز» رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی هر دو ۳۵ کرسی در کنست (پارلمان) این رژیم به دست آورده‌اند.

 

از سوی دیگر، برخی منابع خبری نیز بر اساس آخرین نتایج شمارش آرا اعلام کرده‌اند که حزب نتانیاهو ۳۷ کرسی را تصاحب کرده و ائتلاف آبی و سفید نیز تا این لحظه با کسب ۳۶ کرسی در جایگاه دوم قرار دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار